DANIE (633) MEKSYKAŃSKA QUINOA 1 OS TREK'N'EAT
⛰️ Łatwe do przyrządzenia na szlaku, po ciężkim dniu danie, które nie tylko uzupełni braki energii, ale przede wszystkim będzie dobrze smakować. To danie kuchni meksykańskiej, w którym na pierwszy plan wysuwa się komosa ryżowa będąca znakomitym źródłem białka. Towarzyszą jej warzywa, by razem dać pyszny i pożywny, ciepły posiłek. Dania liofilizowane Trek’n eat to znakomita propozycja dla każdego, kto nie ma czasu lub możliwości, by po pełnym aktywności dniu przygotować sobie ciepły posiłek. Danie Meksykańska Quinoa jest propozycją dla wegan, osób nietolerujących laktozy i glutenu.
TECHNOLOGIE
- Wartość energetyczna 441 kcal
- Porcja pojedyncza
- Uczulenia bez laktozy, bez jajek, bez orzechów, bez ryb, bez owoców morza, bez soi
- Alergeny seler
- Waga netto: 140 gpo uwodnieniu: 460 g
- Ilość potrzebnej wody 320 ml