Ciasto Marmurkowe to waniliowo-kakaowy deser oblany pyszną polewą kakaową.
Ciasto to stanowi słodką przekąskę podczas wizyt znajomych oraz nieplanowanych spotkań z rodziną. Jest idealną propozycją do kawy oraz świetną alternatywą do domowych wypieków.
Receptura ciasta opiera się jedynie na naturalnych składnikach, a dzięki nowoczesnemu pakowaniu zachowuje świeżość dłużej niż ciasta domowe.
Skład:
cukiermasa jajowa mąka pszenna, tłuszcz palmowy*, skrobia pszenna, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, glicerol, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony*, syrop glukozowo-fruktozowy, 2%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat naturalny, sól, emulgatory: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, tristearynian sorbitolu, lecytyny, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, regulator kwasowości: octany sodu, barwnik: karoteny(*certyfikowany olej palmowy)