Czerwona kapusta - sok ekologiczny kiszony Tłoczony, nie z koncentratu
Odpowiedni dla wegan
Składniki Sok z czerwonej kapusty kiszonej* 98, sól kłodawska 2%
* certyfikowany składnik ekologiczny
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07
Kraj pochodzenia kapusty Polska
Warunki przechowania Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza nie dłużej niż 48 h.
Zawartość netto 300 ml
Informacje dodatkowe Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 72 kJ/17 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 3 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 1,2 g
Sól: 2,40 g