BIOBENJAMIN Czekolada wegańska z karobem i daktylami bez dodatku cukru BIO 70g
___________________________________________
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2342 kJ /565 kcal
Tłuszcz: 42 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
Węglowodany: 39 g
- w tym cukry: 31 g
Błonnik: 12 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,04 g
___________________________________________
Składniki: Masło kakaowe*, daktyle w proszku* 30%, karob w proszku* 25%, krem kokosowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Zawartość kakao min. 32% w kuwerturze. Może zawierać orzechy laskowe, migdały i inne orzechy. Produkt bezglutenowy i wegański. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Opakowanie: 70 g
Producent: Bio Benjamin, Bułgaria