SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy*,odtłuszczone kakao w proszku* (min. 25%) (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Wsypać 2 lub 3 łyżeczki kakao i zalać zimnym lub
ciepłym mlekiem, dokładnie wymieszać.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1593 kJ/377 kcal;
Tłuszcz: 2,8 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany:
79 g;
w tym cukry: 75 g
Białko: 5,1 g;
Sól: 0,01
g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać jaja, soję, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, seler, siarczyny i
zboża zawierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym
i chłodnym miejscu.