CZEKOLADA TRUSKAWKOWA CALLEBAUT 1000g do pralin, ciast, torów, lodów, fondue, fontann i nie tylko...
Po czekoladzie gorzkiej, mlecznej i białej - PRZYSZEDŁ CZAS NA CZEKOLADĘ TRUSKAWKOWĄ I ZUPEŁNIE NOWE DOZNANIA SMAKOWE.
Czekolada produkowana jest przez firmę Barry Callebaut, która słynie z produkcji najlepszych czekolad na świecie. Charakteryzują się przede wszystkim BARDZO wysoką jakością, uniwersalnym zastosowaniem oraz bardzo korzystną ceną!
SPRAWDŹ KONIECZNIE INNE NASZE OFERTY!
Producent: Barry Callebaut
Masa netto: 1000g (+/- 5%)
Składniki: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat; barwnik: (E160); naturalny aromat waniliowy
Tłuszcz kakaowy: 30% (+/- 1,5%)
Wartości odżywcze/100g: wartość energetyczna 567 kcal/2374kJ, tłuszcz ogółem 36g, białko 6,1g., węglowodany przyswajalne 55g., sól 0,23g.
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12-20C, wilgotność względna maksimum 70%
Czekolada produkowana w dyskach/drażetkach, które łatwo się rozpuszczają, ma kremową konsystencję, intensywną słodycz oraz mleczny smak.
Doskonale nadaje się do jedzenia zarówno w formie stałej jak i płynnej.
Zastosowanie:
- fontanny czekoladowe,
- fondue,
- gorąca czekolada (do picia),
- dekoracje,
- polewy do ciast,
- polewy do lodów,
- nadzienia,
- drinki czekoladowe,
- do produkcji własnych czekoladek, muffinek itd.,
- do jedzenia :-)
Czekolada pakowana jest w opakowanie DOYPACK ze struną - dzięki czemu torebkę można otwierać i zamykać wielokrotnie nie tracąc jej walorów smakowych.
Znajduje się również etykieta informacyjna zawierającą:
- numerem partii,
- datą przydatności do spożycia,
- skład,
- sposób przechowywania,
- wartości odżywcze,
- dane dystrybutora.
Zgodnie z zastrzeżeniem producenta nie ponosi on odpowiedzialności za utratę walorów smakowych, jakościowych oraz innych w przypadku konfekcji produktu.