Ragusa Blond
Tak skandalicznie Ragusa Blond wstrząsa miłośnikami czekolady: Blond wyraźnie odróżnia się od białej czekolady i poszerza horyzont przyjemności subtelnie słodkim, delikatnym wariantem. Nazwa wzięła się od złotożółtej barwy i charakterystycznego, karmelowego smaku. Drobna masa pralinowa z orzechów laskowych została również dopasowana do blond powłoki i zapewnia wszechstronną przyjemność. Kluczowy składnik Ragusy: orzechy laskowe uczyniły z niej produkt kultowy i wyjątkową szwajcarską czekoladę.
- Masa netto: 100g
- Kraj pochodzenia: Szwajcaria
- Skład: Cukier, orzechy laskowe , masło kakaowe, karmelizowane mleko w proszku (10%) [pełne mleko w proszku, karmelizowany cukier (20%)], tłuszcz roślinny (kokosowy), odtłuszczone mleko w proszku (mleko odtłuszczone w proszku, mąka sojowa, kakao, emulgator (lecytyna sojowa, ekstrakt z wanilii. biała czekolada.