CZEKOLADA NUGATOWA FAIR TRADE BIO 100 g - RAPUNZEL
SKŁADNIKI czekolada* (50%) (cukier trzcinowy*, mleko w proszku* (27%), tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, lecytyna sojowa*, wanilia Bourbon*), nadzienie* (50%) (cukier trzcinowy Cristallino*, pasta z orzechów laskowych* (36%), tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku*, masa kakaowa*, lecytyna sojowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna -2379 kJ/572 kcal Tłuszcz - 39,0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17,4 g Węglowodany - 45,8 g w tym cukry - 44,1 g Błonnik -2,8 g Białko -8,1 g Sól - 0,18 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu