CZEKOLADA GORZKA Z MIGDAŁAMI, QUINOA, JAGODAMI GOJI W KAWAŁKACH FAIR TRADE
BELVAS (czekoladki)
SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, nierafinowany cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY krojone* 2,2 %, nasiona słonecznika* 1,3 %, ryż ekspandowany* 1,3 %, quinoa* 1,3 %, pestki dyni* 1 %, sól morska 0,2 %, jagody Goji* 0,2 %, naturalny aromat waniliowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa min. 56 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2289 kJ/550 kcal
Tłuszcz: 36,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21,6 g
Węglowodany: 45,4 g
w tym cukry: 40,1 g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,20 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY, MLEKO (łącznie z laktozą) i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
- Kraj pochodzenia: Belgia
- BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Jednostka: szt
- Masa brutto: 0,123
- Kategoria specjalna: _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki; _WSZYSTKIE
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): -
- Masa netto (g): 120
- Certyfikaty inne: Fair Trade
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 15.00
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 19.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 5.00
- Producent: BELVAS (czekoladki)
- Producent - nazwa i adres: BELVAS S.P.R.L . CHEMIN DU FUNDUS 7. 7822 GHISLENGHIEN