CZEKOLADA GORZKA 75% NIKARAGUA FAIR TRADE BIO 100 g - TERRA ETICA
SKŁADNIKI
pasta kakaowa (Nikaragua)* (66%), cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*. Masa kakaowa minimum 75% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2457 kJ / 593 kcal
Tłuszcz: 45,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g;
Węglowodany: 32,4 g;
w tym cukry: 24,4 g;
Błonnik: 9,7
Białko: 9,5 g;
Sól: 0, g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy, mleko (łącznie z laktozą) oraz zboża zawierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Certyfikat bio: jest
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta: Francja
Producent : TERRA ETICA
Kategoria:.....Słodycze i przekąski
Waga : 0.116