Czekolada do picia pomarańczowo-imbirowa EKO FAIR
Zawartość kakao min. 50%. Zawartość składników Fair Trade 92%
SKŁADNIKI kakao*, surowy cukier trzcinowy*, sok pomarańczowy sproszkowany* (5%), naturalny aromat pomarańczowy*, sól morska, imbir* (0,3%) (*składniki ekologiczne)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2 czubate łyżeczki proszku zalać 250 ml spienionego gorącego mleka (max 78°C), dobrze wymieszać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1581,8 kJ/ 377,1 kcal Tłuszcz: 10,7 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g; Węglowodany: 52,7 g; w tym cukry: 48,1 g; Białko: 9,8 g; Sól: 0,8 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze do +20 stopni C.