CZEKOLADA KUWERTURA Z NADZIENIEM PRALINOWYM NIRWANA BIO 100g RAPUNZEL
Składniki: cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), ORZECHY LASKOWE* (21 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7 %), kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składniki ekologiczny). Masa kakaowa min. 40%.
Czekolada kuwertura o delikatnym i kremowym nadzieniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2389 kJ/574 kcal
Tłuszcz - 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16 g
Węglowodany - 52 g w tym cukry - 44 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 4,6 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MIGDAŁY, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dystrybutor: Bioplanet
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): RAPUNZEL (kremy orzechowe, kostki, ketchupy, inne
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy