BEZGLUTENOWA GORZKA CZEKOLADA WEGAŃSKA Z KRUSZONYM KAKAO BIO
70 gram
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Fair Trade
Wegańska czekolada, bez cukrów rafinowanych, lecytyny SOJOWEj, MLEKA z superfoods. Ziarno kakaowca jest naturalnym, nieprzetworzonym źródłem czekolady.
Składniki: miazga kakaowa*, cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy* 5%, wanilia Bourbon*. Zawartość kakao min. 75%. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych. Może zawierać ORZECHY.
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Wartość energetyczna w 100g produktu: wartość energetyczna (kj/kcal): 2381 kJ/ 569 kcal, białko (g): 8,7, sól (g): 0,01, węglowodany (g): 48, w tym cukry (g): 28, tłuszcz (g): 38, w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 21
Opakowanie: 70g
Producent: Bio Benjamin, Bułgaria