Cykoria Panier do mięsa drobiu ryb i warzyw 200 g
Panierowanie jest często stosowanym w naszych kuchniach sposobem przygotowania różnych gatunków mięs do smażenia. Polecamy państwu Panier nadający złocistą, bardzo pożądaną barwę powierzchni smażonych produktów. Zatrzymując sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat zapewnia dobrą soczystość i kruchość mięsa. Specjalnie dobrane składniki Panieru zabezpieczają go przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu w trakcie smażenia. Panier można stosować do przygotowywania panierowanych mięs i ryb oraz do gotowanych warzyw.
Termin przydatności do spożycia: 12.2022
Po otrzymaniu paczki prosimy o sprawdzenie towaru. Jeżeli wszystko będzie OK - prosimy o komentarz pozytywny, jeżeli będą jakieś wątpliwości - wówczas prosimy o kontakt, na pewno pozytywnie wszystko wyjaśnimy. Prosimy nie wystawiać pochopnie komentarza negatywnego jeżeli będą Państwo z jakiegoś powodu niezadowoleni, jesteśmy tutaj dla Państwa żeby doradzić, pomóc i wyjaśnić każdą sytuację.