Cykoria Krem Do Tortów Waniliowy 100 g
Opis Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta.
Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp.
Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji.
W przypadku większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach. Skład Preparat tłuszczowo-białkowy (utwardzony tłuszcz palmowy, odtłuszczone *mleko* w proszku, emulgator E 472a, syrop glukozowy), cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: kurkumina. Informacja alergenna Produkt może zawierać śladowe ilości: *gluten*u i białek *jaja* kurzego. Przechowywanie Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Bez syropu glukozowo-fruktozowego: Tak
- Produkt wegański: Nie
- Produkt bez laktozy: Nie
- Marka: Cykoria
- Priorytet w sortowaniu: Nie
- Kraj produkcji lub pakowania: Polska
- EAN: 5900288321376
- Producent: Cykoria S.A.