CYKORIA DO ZAPARZANIA BIO 250 g - LIMA
LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)
SKŁADNIKI
cykoria*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wsypać jedną łyżeczkę cykorii do kubka i zalać wrzącą wodą lub wsypać pół łyżeczki cykorii i pół łyżeczki kawy i zalać wrzącą wodą. Producent zaleca przygotowanie cykorii przy pomocy filtra do parzenia kawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1390 kJ/330 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 65 g
w tym cukry - 10 g
Błonnik- 20 g
Białko - 4,5 g
Sól - 0,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywć w suchym miejscu.
- PKWiU: 10.83.12.0
- Jednostka: szt
- Masa brutto: 0,257
- Kategoria specjalna: _Kawy zbożowe i inne napoje w proszku; _PROMOCJA - gazetka - poprzedni MIESIĄC; _WSZYSTKIE; _***
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- Masa netto (g): 250
- Kraj pochodzenia: Belgia
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Francja
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI