Cukier Polski 25kg I KLASA - najwyższej jakości cukier z polskiej cukrowni w Toruniu. W swoim składzie nie posiada dodatków chemicznych, słodzików i ulepszaczy - 100% sacharoza krystaliczna.
Użycie Cukru Polskiego gwarantuje :
- szybki i bezproblemowy start fermentacji
- 100% wykorzystanie surowca przez drożdżaki
- dobrą jakość produktu końcowego - bez obcych zapachów i posmaków, które występują przy użyciu złej jakości cukru
Cukru można używać:
- do win, nastawów, nalewek
- do dżemów, powideł i innych przetworów
- na co dzień w kuchni: do pieczenia i gotowania
Zastosowanie: Znajduje je, przy wykonywaniu przetworów, ciast, win, nalewek czy słodzeniu gorących i chłodnych napojów. Cukier wyróżnia równomierna gradacja i doskonała rozpuszczalność.
Skład : Cukier 100%
Przechowywanie : Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu . Użyć przed końcem daty na opakowaniu
Opakowanie : 25 kg
Producent : Nordzucker Polska
Możliwość zamówień hurtowych ilości, zapraszamy do kontaktu.