Cukier kokosowy 1 kg
Opis produktu
Cukier kokosowy to produkt wytwarzany z soku pąków kwiatowych palmy kokosowej. Wyglądem przypomina brązowy cukier, jednak jest od niego o wiele smaczniejszy. Warto też nadmienić, że cukier z palmy kokosowej bogaty jest w składniki cenne dla naszego organizmu. Cukier kokosowy jest słodki, w smaku przypomina karmel lub toffi. Ma przyjemny zapach.
▼ Wartości odżywcze produktu w 100 g
Wartość energetyczna 1590 kJ/ 380 kcal
Tłuszcze 0,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 93,4 g
w tym cukry 91,5 g
Błonnik 1,9 g
Białko 1,1 g
Sól 0 g
Dodatkowe informacje
•••
▼Składniki
Cukier kokosowy
▼Stosowanie
Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
▼ Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
▼ Rodzaj opakowania
Opakowanie typu Doypack z zamknięciem strunowym, wielokrotnego użytku.
▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia.
Kraj pochodzenia: Indonezja
▼ Producent
RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 49/4, 35-326 Rzeszów.