Cukier kokosowy BIO 400 g
Nierafinowany cukier kokosowy jest alternatywa dla białego cukru, wytworzony z soku paków palmy kokosowej o lekko karmelowym smaku.
Ze względu na niski indeks glikemiczny jest polecany diabetykom.
Skład: ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1578,4 kJ/ 377 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 93
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 90
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 0,4
Parametry
- WEGETARIAŃSKI: TAK
- WEGAŃSKI: TAK
- Pochodzenie: ID
- Skład: ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany
- Waga brutto: 0.420
- Bio: TAK
- Bezglutenowy: NIE
- Bezlaktozowy: NIE
- Bez cukru: NIE
- Wartość odżywcza: 1578,4/377
- Waga netto: 0.400
- Tłuszcz: 0,4
- Sól: 0,9