- OPIS
KORZYŚCI ROCK CANDY
Rock Candy zna kulturę herbaty. łatwo się rozpuszcza dając specyficzny smak cukru. jest dobry dla gardła i nadaje gładkości głosowi
Esfedan Rock Candy, również produkowany pod nazwą Goliran, to wysokiej jakości cukier skalny, który podkreśli Twoje gorące napoje. Nasze cukierki skalne dodają Twojemu napojowi słodkiego smaku z odrobiną szafranu. W rezultacie dodaje jej koloru i aromatu. Możesz również rozpuścić każdy cukierek w maksymalnie dwóch filiżankach gorącego napoju, w zależności od upodobań.
Rock candy jest również nazywany Nabat i Mishri odpowiednio w języku perskim i hindi. Po raz pierwszy użyto go i rozpuszczono w herbacie w Azji i na Bliskim Wschodzie. Ale ludzie używają go teraz podobnie z kawą, wodą, mlekiem i innymi gorącymi napojami na całym świecie. Luksusowy smak i aromat szafranu dopełni Twój napój, szczególnie w mroźne zimowe wieczory.
Zakorzenione w tradycyjnej medycynie, uważa się, że cukierki skalne mają działanie lecznicze. Niektóre z tych efektów, na przykład, obejmują uspokojenie żołądka, wygładzenie gardła, zmniejszenie kaszlu, a także zmniejszenie braku snu. Polecamy go użyć raz, aby zauważyć kojące działanie naszego kryształu cukru szafranowego.
Oprócz tradycyjnie uważanych skutków cukierków skalnych, sam szafran dodaje się do produktu. Naturalny szafran dodaje Twojemu napojowi więcej koloru z pięknym pomarańczowym odcieniem. Wzmacnia również orzeźwiające działanie kryształowych cukierków. Wierzcie lub nie, ludzie w krajach Bliskiego Wschodu używają cukierków skalnych jako pięknej ozdoby stołu podczas ceremonii. W szczególności zajmuje szczególne miejsce na weselach. Rock candy symbolizuje słodkie i szczęśliwe życie młodej pary.
candy produkuje wysokiej jakości cukierki skalne bez żadnych dodatków. W cukrze skalnym stosuje się głównie cukier zawierający koc lub ditionian sodu. Składnik w konsekwencji zwiększałby ryzyko raka. Ale w przeciwieństwie do zwykłego procesu, cenimy Twoje zdrowie i używamy cukru wolnego od chemii do produkcji naszych cukierków w Esfedan.
Co więcej, choć uporządkowane kryształy wyglądają piękniej, w rzeczywistości są znakiem ostrzegawczym. Te kryształy pokazują, że w cukierkach zastosowano chemikalia. Z dumą ogłaszamy, że kształt naszych cukierków skalnych również wskazuje, że nie zawierają one chemikaliów.
Następnie cukier kryształowy bez dodatków szybciej rozpuszcza się w napojach. Ponieważ cukierki Esfedan nie zawierają żadnych dodatków, łatwo rozpuszczają się w gorącym napoju. Należy pamiętać, że napój musi być gorący, aby nasz cukier kryształowy mógł się w nim łatwo rozpuścić. Pozwól mu usiąść i zanurzyć się w twoim napoju. Następnie pij powoli, aby cieszyć się każdym jego centymetrem.
Używamy również systemu pompy próżniowej, aby utrzymać temperaturę co najmniej 30° poniżej zwykłej temperatury produkcji. Dzięki temu zaawansowanemu systemowi wszystkie cechy jakościowe cukierków skalnych zostaną zachowane.
Wreszcie używamy drewnianych patyczków przeznaczonych do kontaktu z żywnością, które są najlepszą biodegradowalną i wielokrotnego użytku alternatywą dla patyczków plastikowych. W przeciwieństwie do plastiku, który uwalnia szkodliwe chemikalia w gorących napojach, drewniany patyczek jest idealnym mieszadłem do napojów. Pomaga rozpuścić szafran i cukier w herbacie lub kawie oraz osłodzić napój.