Creme Brulee Milram 1 kg.
Baza do deseru typu Creme Brulee be laktozy.
Przygotowanie Łatwe do wykonania w zaledwie kilku krokach. Podgrzej bazę Creme Brulee w garnku do 70 C, aż będzie płynna,całkowicie się rozpuści. Nie gotuj. Podziel na porcje i schłódź przez co najmniej 3 godziny. Przed podaniem posyp brązowym cukrem. Karmelizuj cukier, aby uzyskać chrupiącą powłokę
Profesjonalna wskazówka. Podziel Milram Creme Brulee na porcje i gotuj przez 20 minut w piecu konwekcyjno-parowym w temperaturze 90 C z 40% parą. Następnie wstaw do lodówki i dokończ jak zwykle.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Składniki:W opakowaniu :86% śmietana bez laktozy, cukier, żółtka jaja ,stabilizatory: metyloceluloza, karagen ,emulgator: mono- i diacylglicerydykwasów tłuszczowych; barwiący ekstrakt z karotenu, ekstrakt z wanilii Bourbon ,wyekstrahowane nasiona wanilii,
Termin przydatności 24.10.23