Ciasto o smaku waniliowym bezglutenowe 240g
marka: Bezgluten
Ciasto o smaku waniliowym bezglutenowe 240g
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Składniki
masa jajowa pasteryzowana, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), olej roślinny (rzepakowy), cukier, mąka ryżowa, syrop ryżowy, błonnik bambusowy, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany; aromat, substancja zagęszczająca: guma guar.
Tabela wartości odżywczych Wartość energetyczna
w 100g produktu
432kcal
1 809kJ
Tłuszcz, w tym: 22g - kwasy tłuszczowe nasycone 3,6g Węglowodany, w tym: 53g - cukry 28g Błonnik 0,9g Białko 5,1g Sól 0,22g Zalecane warunki przechowywania
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska