Ciastko ChikaLAB
Smak KOKOS
NISKA ILOŚĆ WĘGLOWODANÓW
PYSZNE SMAKI
ZERO CUKRU!!!
Składniki: mieszanka białek (koncentrat białek serwatkowych, koncentrat białek mleka), rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, nadzienie czekoladowe o smaku orzechów laskowych (oligofruktoza (błonnik pokarmowy z cykorii), woda, izolat białka mleka, odtłuszczone mleko w proszku, olej kokosowy, naturalne kakao w proszku, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, substancja słodząca (sukraloza)), czekolada mleczna (rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, masło kakaowe, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator(lecytyna sojowa), naturalne aromaty, substancja słodząca (sukraloza)), olej kokosowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna), wiórki kokosowe, produkty jajeczne (melanż jajeczny), sól, naturalne aromaty, regulatory kwasowości, sól, aromaty, regulatory kwasowości (wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), kwas cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja słodząca (sukraloza), środek konserwujący (sorbinian potasu).
Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, migdałów, orzechów laskowych. Produkt bogaty w strawne mleko białko i błonnik pokarmowy.
Informacja o wartości odżywczej: 60 g 100 g
Wartość odżywcza: 182 kcal/762 kJ 303 kcal/1269 kJ
Białko: 15 g 25 g
Tłuszcz: 9,1 g 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycony: 3,1 g 5,2 g
Węglowodany: 2,5 g 4,2 g
w tym cukry: 0,5 g 0,8 g
Błonnik: 15 g 25 g
Sól: 0,12 g 0,20 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym miejscu przed działaniem słońca, w temperaturze nieprzekraczającej 25°С.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: data i numer partii na opakowaniu.
ChikaLAB jest przeznaczony dla osób aktywnych fizycznie jako pełnowartościowa przekąska, będąca idealnym uzupełnieniem diety białkiem.