Ciastko ChikaLAB
Smak BANAN W CZEKOLADZIE
NISKA ILOŚĆ WĘGLOWODANÓW
PYSZNE SMAKI
ZERO CUKRU!!!
Składniki: mieszanka białek (koncentrat białek serwatkowych, koncentrat białek mleka), rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, nadzienie bananowe (oligofruktoza (błonnik z cykorii), woda, izolat białek mleka, sucha demineralizowana serwatka, olej kokosowy, banan, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna), zagęszczacz (guma ksantanowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól, substancja słodząca (sukraloza)), czekolada mleczna (rozpuszczalny w wodzie błonnik kukurydziany, masło kakaowe, masa kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, substancja słodząca (sukraloza)), olej kokosowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć (gliceryna), jaja produkty jajeczne (melanż jajeczny), naturalne kakao w proszku, sól, naturalne aromaty, regulatory kwasowości (wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), kwas cytrynowy), emulgator (lecytyna sojowa), substancja słodząca (sukraloza), substancja konserwująca (sorbinian potasu).
Może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów laskowych. Produkt bogaty w strawne mleko białko i błonnik pokarmowy.
Informacja o wartości odżywczej: 60 g 100 g
Wartość odżywcza: 191 kcal/798 kJ 316 kcal/1325 kJ
Białko: 15 g 25 g
Tłuszcz: 9 g 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycony: 4 g 6,7 g
Węglowodany: 2,6 g 4,3 g
w tym cukry: 1,3 g 2,2 g
Błonnik: 20 g 33 g
Sól: 0,12 g 0,20 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: przechowywać w suchym miejscu przed działaniem słońca, w temperaturze nieprzekraczającej 25°С.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: data i numer partii na opakowaniu.
ChikaLAB jest przeznaczony dla osób aktywnych fizycznie jako pełnowartościowa przekąska, będąca idealnym uzupełnieniem diety białkiem.