Ciastka kruche Tivoli 150 g Limonkowo-karmelowe
Ciastka kruche Tivoli 150 g Limonkowo-karmelowe
Jacobsens Tivoli baked with Lime and Caramel Crunch to duńskie ciastka z limonką i chrupkami karmelowymi. Ciasteczka o oryginalnym połączeniu smakowym zostały umieszczone w eleganckiej puszce z tłoczeniami. Stanowią doskonały dodatek do kawy, herbaty lub mleka.
Średnica puszki: około 14 cm
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 2116 kJ/ 506 kcal; tłuszcze: 25 g, w tym nasycone: 13 g; węglowodany: 64 g, w tym cukry: 33 g; białko 4,8 g, sól 0,74 g.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Wyprodukowano w Danii przez Jacobsens Bakery Ltd.
O Jacobsens Bakery Ltd.:
Jacobsens Bakery Ltd. (dawniej Intergoods Bakery Ltd.) została założona w 1962 roku przez Sigurda Jacobsena i jest w 100% własnością rodziny Jacobsen. W 1967 roku firma rozpoczęła eksport i sprzedaż tradycyjnych duńskich ciastek maślanych w puszkach pod własnymi markami. W 1984 r. w Hedensted zainstalowano pierwszą, w pełni zautomatyzowaną linię do pieczenia ciastek i ich pakowania. Od tego czasu firma znacznie się rozwinęła. Obecnie Jacobsens Bakery Ltd. eksportuje swoje wyroby do ponad 80 krajów i jest preferowanym dostawcą duńskich ciastek na całym świecie.
- Waga netto: 150g
- Model: 4594
Składniki: mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny (olej palmowy, olej rzepakowy), wiórki kokosowe, masło, karmel 3,9% (syrop glukozowo-fruktozowy,
syrop glukozowy, zagęszczony przecier jabłkowy, komponenty mleczne (serwatka 32%, masło 27%, odtłuszczone mleko w proszku 11%), cukier, substancja utrzymująca wilgoć
(glicerol), błonnik pszenny, tłuszcz palmowy, substancja żelująca (pektyna), naturalny aromat, regulator kwasowości (kwas mlekowy), ekstrakt z ryżu), karmel 3,5%
(sacharoza, fruktoza), cukier trzcinowy, substancja spulchniająca (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu), sól, aromaty (limonka 0,3%, karmel,
wanilia), naturalny aromat waniliowy.
Zawiera mąkę pszenną, błonnik pszenny, mleko, laktozę, wiórki kokosowe.
Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, migdałów i orzechów makadamia.