Ciasteczka kruche czekoladowe bezglutenowe bio 100 g - fabijański
SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, cukier trzcinowy*, masło (z mleka)*, olej słonecznikowy nierafinowany, kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu* 8%, siemię lniane*, jajka w proszku*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: winiany potasu, wodorowęglan sodu), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2056 kJ /494 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 20 g
Błonnik: 4,6 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0,41 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKIBEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)WEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)Kraj Producenta:Polska
najlepiej spożyć przed : 25.12.2023 r