CIASTKA KRUCHE CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE BIO 100 g - FABIJAŃSCY
SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, cukier trzcinowy*, masło (z mleka)*, olej słonecznikowy nierafinowany, kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu* 8%, siemię lniane*,jajka w proszku*, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: winiany potasu, wodorowęglan sodu), sól himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:2056 kJ /494 kcal
Tłuszcz:27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:11 g
Węglowodany:55 g
w tym cukry:20 g
Błonnik: 4,6 g
Białko:6,8 g
Sól:0,41 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.