Bezglutenowe miękkie ciastko kokosowe z migdałem marki Frank&Oli. Pyszne połączenie wiórków i miąższu kokosowego, płatków owsianych oraz migdałów bez dodatku cukru. Ciasteczko zostało wzbogacone błonnikiem z cykorii. Jest idealne dla wegan i osób będących na dietach bezglutenowych i chorujących na celiakię. To przekąska, która warto mieć pod ręką, gdy dopada nas głód wrażeń!
SKŁADNIKI PRODUKTU Kokos 32% (wiórki kokosowe, miąższ kokosowy), bezglutenowe płatki owsiane 30%, błonnik z korzenia cykorii, migdały 7%, sól himalajska.
WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu)
kJ 1724
kcal 416
Tłuszcz 24 g
Kwasy 19 g
Węglowodany 28 g
Cukry 8,4 g
Białko 7,1 g
Sól 0,5 g
Błonnik 29 g