CIASTECZKA NOGLUT KUKURYDZIANE Z KAKAO BEZ GLUTENU 200 G
z dodatkiem kwasu foliowego , oliwy z oliwek o dobroczynnym wpływie na organizm.
Skladniki: skrobia kukurydziana,brązowy cukier trzycinowy,oleje roslinne słonecznikowy, z oliwek (11,9 %), mąka kukurydziana. maltodekstryna ziemniaczana, substancja żelujaca (acetylowany fosforan diskrobiowy), izolat białka sojowego, kakao w proszku (3,2%), czekolada 3,2 %( cukier miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), aromat, błonnik cytrusowy,aromaty, sól, substancje spilchniające (węglan amonu, węglan sodu), emulgator (lecytyna słonecznikowa), przeciwutleniacz, kwas foliowy.
Może zawierać ilości produktów mlecznych i orzechów.
Wyprodukowana w Hiszpanii.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.