Ciabatta bułki bezglutenowe 170g
Bułki Ciabatta bezglutenowe
Składniki:woda, skrobia kukurydziana, mąki (ryżowa, kukurydziana), oliwa z wytłoczyn oliwek 5,7%, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, cukier, sól, błonnik z babki jajowatej.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Odpowiedni dla vegan.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1196 kJ/ 284 kcal
Tłuszcz: 6,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9g
Węglowodany: 52 g
tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 5,0g
Białko: 2,3g
Sól: 1,32g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć w ciągu 48 h po otwarciu.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Masa netto:170g (2 sztuki)
Maksymalny okres przydatności do spożycia: 3 m-ce