Uwaga! minimum logistyczne wynosi 12 szt . Sprzedajemy wyłącznie wielokrotność tej liczby.
SKŁADNIKI
soczewica* 41%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6%, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5998858706821
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30
Kraj producenta: Węgry
PKWiU: 10.61.33.0
Producent - nazwa i adres: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK