CHRUPKI WARZYWNE LIOFILIZOWANE BIO 20 g
CHRUPKI WARZYWNE LIOFILIZOWANE BIO 20 g - DARY NATURY
SKŁADNIKI
liofilizowane warzywa: marchew* 15 %, burak* 15 %, SELER* 10 %, papryka czerwona* 10 %, papryka zielona* 10 %, pomidor* 10 %, koper włoski 10 %, cebula* 5 %, cukinia* 5 %, ogórek* 5 %, jarmuż* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Liofilizowane chrupki warzywne to smaczna i naturalna przekąska, w skład której wchodzą warzywa pochodzące z upraw ekologicznych. Świetnie sprawdzi się jako zdrowa przekąska w domu, pracy czy szkole.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ/355 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 71,1 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 9,9 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5903246869798
Kraj pochodzenia składników: Polska
Producent - nazwa i adres: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Producent BioPlanet
- BIO: TAK
- Wegetariański: TAK
- Wegański: TAK
- Bez glutenu: TAK