CHRUPKI RYŻOWE ZE ŚLIWKAMI I CYNAMONEM BEZGLUTENOWE BIO 55 g - BIOPONT
9,01
SKŁADNIKI
brązowy ryż*,
olej słonecznikowy*, agawa sproszkowana*, śliwka sproszkowana* (2%), burak
sproszkowany*, naturalny aromat śliwkowy, mielony cynamon* (0,5%)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki ryżowe ze
śliwkami i cynamonem. Produkt odpowiedni dla wegan. Pakowano w atmosferze
ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna:1815 kJ /432
kcal
Tłuszcz:15,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,3
g
Węglowodany:65,3 g
w tym cukry:23 g
Błonnik:5,9
g
Białko:5,0 g
Sól:0,08 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne oraz mleko (łącznie z
laktozą)
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu