CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI
SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (57 %), mąka z soczewicy* (32 %), mąka z ciecierzycy* (4,5 %), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70 g;
w tym cukry: 0,7 g;
Błonnik: 13 g;
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych