CHRUPKI KUKURYDZIANE Z ALGAMI SPAGHETTI MORSKIE BEZGLUTENOWE BIO 38 g - PORTO MUINOS
1,81
SKŁADNIKI
kaszka
kukurydziana* 82 %, oliwa z oliwek extra virgin*, czosnek*, suszone algi
spaghetti morskie* 1 %(Himanthalia elongata), sól morska (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1750 kJ/416 kcal
Tłuszcz:12 g
wtymkwasy tłuszczowe nasycone:2,2 g
Węglowodany: 67
g
wtym cukry: 1,6 g
Błonnik:6,2
g
Białko: 6,3 g
Sól:1,5 g
Jod: 160 ug (106 %)**
**
dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla
osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać mięczaki, skorupiaki i ryby.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od
światła