Bezglutenowy chleb kanapkowy
Masa netto: 400g
Podstawa bezglutenowej kuchni. Chleb kanapkowy od lat cieszy się niesłabnącym uznaniem konsumentów.
Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia kukurydziana, woda, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: E 464, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
Wartość odżywcza w 100g:
- Wartość energetyczna: 1157 kJ / 274 kcal
- Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g / 0,7 g
- Węglowodany / w tym cukry: 57 g / 5,4 g
- Białko: 0,5 g
- Sól: 1,7 g