BELGIJSKA CZEKOLADA MLECZNA 2,5 KG
CHM-N823FOUNE4-U71 BARRY CALLEBAUT
37,8 % miazgi kakaowej
IDEALNA DO FONTANN I FONDUE, nie wymaga dodawania oleju lub masła kakaowego
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Skład:
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy. Składniki Growing Great Chocolate: kakao.
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 585 kcal/2449 kJ
zawartość białka: 6,5 g
zawartość tłuszczy 40 g
zawartość węglowodanów 48 g
Czekoladę można stosować :
- idealna do fontann
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Termin przydatności do spożycia - 24 miesięcy od daty produkcji
Występuje w formie małych pastylek
Waga: 2,5 KG
oryginalne opakowanie producenta Barry Callebaut
Dlaczego my?
- kupując u nas, masz pewność świeżych produktów najwyższej jakości
- znamy się na czekoladach, gwarantujemy Państwu fachowe doradztwo przy zakupie naszych produktów
- pomagamy w wyborze rozwiązania dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb
- naszym priorytetem jest zadowolenie klienta o czym świadczą nasze komentarze