Mamut Bułka tarta wrocławska450g
MAMUT
Opis szczegółowy
Bułka Tarta Wrocławska ze świeżego wypieku to produkt znany od lat. Wyróżnia ją niezmienna receptura: mąka, drożdże i sól, bez żadnych dodatków. Swój niepowtarzalny smak i wyjątkową jakość zawdzięcza świeżo wypiekanym bochenkom. Dzięki temu podczas smażenia danie delikatnie się przyrumieni, tworząc chrupiącą i złocistą panierkę. Produkt wyróżnia znak Poznaj Dobrą Żywność, przyznawany wysokiej jakości produktom żywnościowym. Ma także Znak jakości "Q", co oznacza, że wyrób odznacza się ponadprzeciętnym standardem i wyróżnia się na tle towarów z tej samej kategorii
Parametry produktuRodzaj: Paczkowany
Typ: Pszenne
Składniki: Mąka pszenna, sól, drożdże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 450 g
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 13 op. zb. (DU)
Waga brutto: 456 g
Wymiar opakowania (SxWxG): 16,5 x 14 x 35,5 cm
Liczba warstw na palecie: 9 warstw (warstwa)
Temperatura przechowywania min - max: 10 - 28 °C
Waga jednostkowa brutto: 0,46 kg
Kod CN: 1905 90 80
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 117 op. zb. (DU)
AlergenyGorczyca i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Soja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak
Orzechy: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
PrzechowywanieInne uwagi dotyczące przechowywania: Przechowywać w opakwaniu w suchym i przewiewnym pomieszczeniu
Sposób przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywczaZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 1,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 3,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,75 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 358 kcal/100g
Wielkość porcji: 100 g