Bułka tarta czysta jaglana WERKA®
Kuchnia WERKA® przedstawia:
Bułki tarte czyste - profesjonalny produkt kulinarny do domu i gastronomii, w kilku odmianach - w nowej autorskiej odsłonie.
- Doskonała alternatywa dla zwykłej bułki tartej. Znakomite w zastosowaniu jako: panierka, dodatek do kotletów lub uszlachetniacz domowych wypieków (zamień 10% mąki na bułkę tartą czystą).
- Czyste Bułki Tarte WERKA nie przypalają się podczas obróbki cieplnej, np. smażenia.
- Bułka tarta jaglana powstaje z naturalnie bezglutenowej mąki jaglanej
Bułka tarta czysta jaglana WERKA®
naturalnie bezglutenowa, wytwarzana według naszej autorskiej receptury, jedynie z wody oraz
Mąki czystej jaglanej WERKA®
Bułka tarta powstała na bazie czystych niestandaryzowanych surowców. Do produkcji używamy tylko najwyższej jakości mąkę (bez GMO) i wodę, dlatego nie musimy polepszać jej walorów smakowych oraz wypiekowych żadnymi dodatkami! Bułka Tarta WERKA nie zawiera: dodatkowych enzymów i dodatkowego glutenu, konserwantów, antyzbrylaczy oraz barwników i dlatego z dumą mówimy o niej: Czysta bułka tarta. W czystych bułkach tartych WERKA niestosujemy: barwników, cukru, drożdży, soli, spulchniaczy, tłuszczów. Bułka Tarta Czysta jaglana rekomendowana jest dla osób o wysokich wymaganiach kulinarno - dietetycznych.
Spróbuj całej gamy Bułek tartych czystych WERKA®
Czy wiesz że,
bułki tarte dostępne w sklepach, mogą zawierać domieszki wielu produktów, w tym: chleba, resztek piekarniczych, przypalonego pieczywa - co pogarsza ich walory smakowe i zdrowotne.
Profesjonalne bułki tarte czyste WERKA®, przeznaczone do piekarnictwa, gastronomii i wyrobów domowych, powstają wyłącznie z mąk bez GMO. Czyste, niestandaryzowane bułki tarte WERKA nie są wzbogacane enzymami i dodatkową ilością glutenu. Wszystkie składniki naturalnie występują w mące, z której wytworzono produkt.
WERKA® Dla zdrowia: Mąki bez dodatków Chleby prozdrowotne Bułki tarte czyste
Produkty z obniżonym glutenem
Mieszanki do wypieku chleba
Przepisy