Bułki białe bez dodatku cukrów 140g
marka: Bezgluten
Bułki białe bez dodatku cukrów 140g
Składniki
skrobie (kukurydziana, ryżowa), woda, mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, guma guar; błonniki: z korzenia cykorii, babki jajowatej; drożdże, sól.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu
Sposób użycia
Zalecane do podgrzania: temperatura 200 stopni przez okres 5 minut
Tabela wartości odżywczych Wartość energetyczna
w 100g produktu
260kcal
1 095kJ
Tłuszcz, w tym: 5,9g - kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g Węglowodany, w tym: 46g - cukry 0,2g Błonnik 7g Białko 2,3g Sól 1,2g Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kraj producenta
Polska