BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g - AMYLON
8594006666480
Sposób przygotowania:
1. Z 1/2 litra mleka odlać 1/2 szklanki.
2.Do pozostałego mleka dodać 2 łyżki cukru (ok 40 g) i pozostawić do zagotowania.
3. Do 1/2 szklanki mleka wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać
4. DO gotującego się mleka wlać rozrobiony z mlekiem budyń, ciągle mieszając jeszcze przez chwilę do zgęstnienia.
Gotowy budyń jest przeznaczony do szybkiego spożycia.
Parametry
- TŁUSZCZE:: Tłuszcz: 2,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4g
- WĘGLOWODANY:: Węglowodany: 72,9g w tym cukry 0,1g
- BIAŁKO:: Białko: 4,8g
- SÓL:: Sól: 0,03g
- MASA NETTO:: Masa Netto:40g
- SKŁDNIKI:: skrobia kukurydziana, kakao w proszku min 20%
- Wysyłaj do Empik Marketplace: 1
- Klasa logistyczna EmpikPlace: brak klasy logistycznej