BUDYŃ O SMAKU BANANOWYM
Skład: Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik E101
Zastosowanie: Budynie można stosować do różnego rodzaju ciast, deserów. Można je podawać z sokiem owocowym lub konfiturami.
Kraj pochodzenia: Wyprodukowano w Polsce
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu .
W zakładzie wykorzystuje się alergeny: zboża zawierające gluten, mleko, soję, seler, gorczycę, sezam, związki siarki .
Wartość odżywcza w 100g - Wartość energetyczna 1418kJ / 334 kcal; Tłuszcz<0,2g; Węglowodany 83,4g w tym cukry <5,5g ; Białko <0,2g; Błonnik <1,0 g; Sól <0,01g
Polecamy pozostałe nasze aukcje.
Szczególnie polecamy mąkę z pradawnej pszenicy - Mąkę 2ab
Mąka idealnie nadaje się do wyrobu zdrowej pizzy.
W ofercie mamy także między innymi : mąki orkiszowe, semolinę, mąkę grochową prażoną, treksturat pszenny do vega burgerów, płatki ziemniaczane, ziarna i inne.