BSN True Mass 1200 Truskawka 4730g
- Informacje podstawowe Pojemność
- Gramy: 4730
- Forma: Proszek
- Rodzaj: 30-39% białka
- Smak: Truskawka
- ID: 1514430
- SZEŚĆ FRAKCJI BIAŁKOWYCH
- WSPOMAGA SZYBKĄ ROZBUDOWĘ TKANKI MIĘŚNIOWEJ
- ZAWIERA BŁONNIK I ENZYMY TRAWIENNE
- DOBRY SMAK
- DOSKONAŁA ROZPUSZCZALNOŚĆ
BSN True Mass to najwyższej jakości odżywka węglowodanowo-białkowa. Przeznaczony dla osób o wysokich wymaganiach kalorycznych lub tych, którzy mają trudności z przybraniem i utrzymaniu masy mięśniowej. Jeśli będziesz ją spożywać w trakcie dnia będzie zapobiegać rozpadowi tkanki mięśniowej (katabolizmowi). Mimo braku pożywienia zapewni wysoki poziom energii i zmniejszy poczucie głodu. A po treningu pomoże Ci się zregenerować i odbuduje glikogen. Pamiętaj o anabolicznym wsparciu True Mass!
DAWKOWANIE:
- Dzień Treningowy:1-3 porcje dziennie
- Dzień Nietreningowy: 1-3 porcje dziennie
UWAGI:
Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Najlepiej spożyć przed końcem: data na spodzie lub boku opakowania (min. 3 miesiące przydatności do spożycia).
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Tabela składu True Mass:
Porcja: 315g Ilość porcji w opakowaniu: 15 Opakowanie: 4730g Zawartość w porcji zaw: % RWS* Wartość energetyczna 5143kJ/1229kcal Tłuszcz 16g w tym nasycony 4,1g Węglowodany 212g w tym cukry 20g Błonnik 11g Białko 54g Sól 0,93g Sód 373mg
Składnik: Complex Carbohydrate Blend (maltodekstryny, mąka owsiana, polidekstroza), Protein Blend (koncentrat białka serwatki, kazeinian wapnia, izolat białek mleka, izolat białka serwatki, kazeina micelarna, hydrolizowany izolat białek serwatki, albumina jajeczna), (emulgator: lecytyna sojowa), sproszkowany olej słonecznikowy, aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa, guma ksantanowa, guma guar, guma arabska), średniołańcuchowe triglicerydy, substancje słodzące (acesulfam K, sukraloza), peptydy glutaminy.
Zdjęcie poglądowe.