Cena za 200 gram
Mleko: Krowie
Normandzki ser Brillat-Savarin charakteryzuje się łagodnym, nieco kwaskowatym smakiem. Przy tym jest wyjątkowo kaloryczny – w suchej masie zawiera 75 proc. tłuszczu – i określa się go mianem potrójnie kremowego Brie. Jest produkowany już od 1890 roku. Pierwotnie nazywany był Excelsior lub Délice des gourmets. Nową nazwę dostał w 1930 roku na cześć francuskiego smakosza Jean Anthelme Brillat-Savarin. Dziś wytwarzany jest także w Burgundii.
SER FRANCUSKI
Wszystkie nasze francuskie produkty osobiście sprowadzamy bezpośrednio od producentów!!
Naszą misją jest dostarczanie produktów najwyższej jakości, pochodzących od lokalnych producentów. Z drugiej strony, pragniemy wykreować markę, która sprosta oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów.
Posiadamy wiele innych produktów - NIE TYLKO Z FRANCJI
JESTEŚMY BEZPOŚREDNIMI IMPORTERAMI FRANCUSKICH
SERÓW, WĘDLIN, DELIKATESÓW I RÓWNIEŻ WIN.
SPRAWDŹ RESZTĘ NASZYCH PRODUKTÓW I ZRÓB
ZAKUPY BEZ WYCHODZENIA Z DOMU!!!
http://www.flomaro-dostawa.pl/
https://flomaro.pl/
https://www.facebook.com/flomaroPL/
W RAZIE JAKICHKOLWIEK PYTAŃ, PROSZĘ DZWONIĆ POD NR 534-150-299.
AOP - Oznaczenie pochodzenia geograficznego produktów mlecznych, rolnych i spożywczych w Unii Europejskiej. Innymi słowy, AOP to AOC uznana i zarejestrowana przez Komisję Europejską