BRAT KAKAO
Kakao naturalne niealkalizowane o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12%. Kakao ma postać drobnego proszku, charakteryzującego się gorzkawym smakiem. Może być ono używane jako podstawa do przygotowania kakao do picia czy tabliczki czekolady. Powszechnie stosowane jest również jako dodatek do ciast, deserów czekoladowych.
Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną co pozwala na zachowanie długiej świeżości, gdyż można takie opakowanie wielokrotnie otwierać i zamykać a samo opakowanie jest trwałe co jest istotne podczas transportu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Przeznaczenie: Według własnego uznania.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: migdały, różne orzechy, sezam, soja oraz produkty zawierające gluten. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
- Stan produktu: fabrycznie nowy
- Kraj pochodzenia: Wybrzeże Kości Słoniowej
- Data ważności zgodna z deklaracją zawartą na etykiecie
- Składniki: kakao naturalne niealkalizowane
- Producent: BRAT.pl sp. z o.o. sp. k., ul. Kilińskiego 66A 34-700 Rabka-Zdrój, Polska
Na opakowaniu produktu mogą występować różnice w szacie graficznej.