BRAT CUKIER KOKOSOWY
Cukier kokosowy jest w 100% naturalna alternatywa dla białego cukru. Cukier kokosowy wytwarza się poprzez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej bogatej w enzymy, kwas octowy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Posiada delikatny, lekko karmelowy smak i jasnobrązowy kolor.
Produkt pakowany jest w opakowanie typu "doypack" ze struną co pozwala na zachowanie długiej świeżości, gdyż można takie opakowanie wielokrotnie otwierać i zamykać a samo opakowanie jest trwałe co jest istotne podczas transportu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Przeznaczenie: Według własnego uznania.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: migdały, różne orzechy, sezam, soja oraz produkty zawierające gluten. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
- Stan produktu: fabrycznie nowy
- Kraj pochodzenia: Indonezja
- Data ważności zgodna z deklaracją zawartą na etykiecie
- Składniki: cukier kokosowy
- Producent: BRAT.pl sp. z o.o. sp. k., ul. Kilińskiego 66A 34-700 Rabka-Zdrój, Polska
Na opakowaniu produktu mogą występować różnice w szacie graficznej.