Box5 Słodyczy Eti Dare Mix Smaków
Box Zestaw Słodyczy Eti Dare
Ciastka, Batony, Wafle Eti Dare to znane i uwielbiane zarówno przez dorosłych jak i przez dzieci słodycze, które zachwycają swoim wyjątkowym i niepowtarzalym smakiem. Delikatna i rozpuszczająca się w ustach czekolada, kruche ciasteczka, chrupiące orzechy, wybitne nadzienie– to właśnie Eti Dare!
✅ mix smaków w jednym miejscu
✅ aż 15 szt. w zestawie!
✅ idealna słodka przekąska
5 x Baton nugatowy z orzeszkami 45g
➔ Baton nugatowy (22%) z orzeszkami ziemnymi (27%) i karmelem (8%) pokryty czekoladą mleczną (31,5%).
➔ Skład: orzeszki ziemne, cukier, mleko pełne w proszku, syrop cukru inwertowanego, tłuszcz kakaowy, maltodekstryna, oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy), inulina, mąka pszenna (zawiera gluten), sól, masło (z mleka), aromaty, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu), Zawartość suchej masy mlecznej w mlecznej czekoladzie minimum 30%, masa kakaowa minimum 28%, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory (lecytyny ze słonecznika, polirycynooleinian poliglicerolu), białko jaja w proszku
5 x Baton kokosowy w czekoladzie mlecznej 28 g
➔ Baton kokosowy (13,3 %) z płatkami z kukurydzy i pszenicy (14,7 %) w czekoladzie mlecznej (42,3 %).
➔ Skład: Cukier, wiórki kokosowe, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, oleje roślinne (palmowy, shea), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), mąka kukurydziana, maltodekstryna, mąka pszenna (gluten), syrop cukru inwertowanego, mąka ryżowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny ze słonecznika, fosfatydy amonu, polirycynooleinian poliglicerolu), aromaty, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu), inwertaza enzym, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), Czekolada mleczna: masa mleczna minimum 30 %, masa kakaowa minimum 25 %
5 x Baton karmelowy z ziarnami pszenicy i kukurydzy 28g
➔Baton karmelowy (34,3%) z płatkami pszenicy i kukurydzy (15,7%) w czekoladzie mlecznej (38%).
➔ Skład: cukier, mleko pełne w proszku, oleje roślinne (całkowicie utwardzony palmowy, palmowy), tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z mleka), syrop cukru inwertowanego, miazga kakaowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna (zwiera gluten), substancja utrzymująca wilgoć (sorbitol), inulina, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mąka ryżowa, emulgatory (lecytyny ze słonecznika, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu), sól, aromaty, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu)