BORÓWKA DO MIĘSA I SERÓW
✔️ Składniki:
Składniki: borówka 42%, cukier, woda, przecier jabłkowy, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (cytrynian sodu), substancja zagęszczająca: guma guar, barwnik karmin
Produkt pasteryzowany
Sporządzono z 42g owoców na 100g produktu
✔️ Kraj pochodzenia surowca:
Polska
✔️Masa netto:
210g
✔️ Termin przydatności do spożycia:
Data minimalnej przydatności do spożycia podana jest na opakowaniu
✔️ Wartość odżywcza w 100g produktu:
- Wartość energetyczna: 706kJ / 166kcal
- Tłuszcz: 0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 40 g
- w tym cukry: 39 g
- Błonnik : 2,2g
- Białko: <0,5g
- Sól: 0,06g
✔️ Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce
✔️ Informacje o alergenach:
W sklepie pakowane są: sezam, gorczyca, migdały, produkty zawierające gluten, orzechy, orzechy ziemne.
⭐Borówka - owocowy dodatek do mięsa i serów
Wyselekcjonowane i słodkie owoce borówki doskonale łączą się z pieczonym mięsem. Borówka do mięsa to również nieodzowny element pieczonej kaczki. Borówka do mięsa marki DAGOMA to bardzo dobry i prosty skład produktu. W słoiku znajduje się ponad 40% owoców, a przetwór nie zawiera w swoim składzie chemicznych dodatków.
AŻ 42% BORÓWEK W SŁOIKU!
✔️do mięsa wieprzowego i wołowego
✔️do drobiu
✔️do kaczki
✔️do ziemniaków, twarogu
✔️do serów białych i dojrzewających
✔️do wędlin
Postaw na jakość polskiego producenta i wypróbuj pysznej borówki do pieczonego mięsa i serów.
⭐ Atestowane opakowania
Wiemy jak ważne jest przechowywanie produktów, by ich jakość była zawsze na najwyższym poziomie
Opakowania muszą być bezpieczne i higieniczne, ponieważ ich zawartość przeznaczona jest dla spożycia przez człowieka
Opakowania z atestem Państwowego Zakładu Higieny są gwarancją bezpieczeństwa i wysokiej jakości
Nasze produkty w atestowanych opakowaniach są bezpieczne w każdym czasie.