Bonduelle Polska fasolka po bretońsku 425 ml
POLSKA FASOLKA PO BRETOŃSKU
PARAMETRY PRODUKTU:
Sposób przygotowania: Bez gotowania, Do gotowania
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Węgry
Składniki: Woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziół, czosnek suszony
Pojemność: 425 ml
Waga jednostkowa brutto: 0,5 kg
Wymiar opakowania (SxWxG): 85 x 85 x 85 mm
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 18 °C
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 3,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 109 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 4,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g): 13,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 5,8 g
Wielkość porcji: 100 g
UWAGA: W PRZYPADKU OFERTY ZAWIERAJĄCEJ RÓŻNE WZORY, KOLORY, RODZAJE TOWAR WYSYŁANY JEST LOSOWO.