Bombka z nadzieniem nugatowym 70g | kolor fioletowy
Bombka z czekolady E.Wedel wypełniona nadzieniem nugatowym z orzechów laskowych. Wykonana ręcznie w Pracowni ręcznej produkcji Rarytasy E.Wedel. Do wyboru kolory: różowy, fioletowy, pomarańczowy. Do dekoracji zostały użyte barwniki spożywcze.
Masa netto: 70g Wymiary zewnętrzne: 70x70x70mm
Cena: 20 zł
BOMBKA RÓŻOWA Bombka z nadzieniem nugatowym z dekoracją. Składniki: Pasta nugatowa z ORZECHÓW LASKOWYCH 59% (Cukier, ORZECHY LASKOWE (38%), Miazga kakaowa, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna słonecznikowa), Czekolada biała (Cukier, Tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, Emulgator: lecytyna SOJOWA, Aromat), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, Cukier, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Tłuszcz kakaowy, Emulgatory: lecytyna SOJOWA i E476, Aromat), Dekoracja 2,5% (Tłuszcz kakaowy, Barwniki: E171, E120). Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum 64%. MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, INNE ORZECHY, ZBOŻA, JAJA. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 2425kJ, 579kcal; Tłuszcz: 38g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14g; Węglowodany: 51g; w tym cukry: 50g; Białko: 6,2g; Sól: 0,06g Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła. BOMBKA FIOLETOWA Bombka z nadzieniem nugatowym z dekoracją. Składniki: Pasta nugatowa z ORZECHÓW LASKOWYCH 59% (Cukier, ORZECHY LASKOWE (38%), Miazga kakaowa, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna słonecznikowa), Czekolada biała (Cukier, Tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, Emulgator: lecytyna SOJOWA, Aromat), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, Cukier, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Tłuszcz kakaowy, Emulgatory: lecytyna SOJOWA i E476, Aromat), Dekoracja 2,5% (Tłuszcz kakaowy, Barwniki: E171, E120, E133). Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum 64%. MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, INNE ORZECHY, ZBOŻA, JAJA. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 2425kJ, 579kcal; Tłuszcz: 38g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14g; Węglowodany: 51g; w tym cukry: 50g; Białko: 6,2g; Sól: 0,06g Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła. BOMBKA POMARAŃCZOWA Bombka z nadzieniem nugatowym z dekoracją. Składniki: Pasta nugatowa z ORZECHÓW LASKOWYCH 59% (Cukier, ORZECHY LASKOWE (38%), Miazga kakaowa, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna słonecznikowa), Czekolada biała (Cukier, Tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, Emulgator: lecytyna SOJOWA, Aromat), Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, Cukier, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, Tłuszcz kakaowy, Emulgatory: lecytyna SOJOWA i E476, Aromat), Dekoracja 2,5% (Tłuszcz kakaowy, Barwniki: E100, E120). Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum 64%. MOŻE ZAWIERAĆ ORZESZKI ARACHIDOWE, INNE ORZECHY, ZBOŻA, JAJA. Wartość odżywcza w 100g: Wartość energetyczna: 2463kJ, 588kcal; Tłuszcz: 39g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14g; Węglowodany: 51g; w tym cukry: 50g; Białko: 6,1g; Sól: 0,06g Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.